Wednesday, May 3, 2017

Monday, April 17, 2017

KURMA LULU KURMA PILIHAN

Assalamualaikum wbt.

Alhamdulillah. Website Berjaya Sunnah hampir siap. Tak lama je lagi akan dilancarkan. Semoga semuanya berjalan dengan lancar.


Mohon semua doakan kejayaan kami. :)


Sementara nak siapkan website tu. Saya nak share sikit barangan yang ada dekat Berjaya Sunnah setakat ni.


Sekarang dah nak masuk bulan Ramadhan. Pastinya ramai yang dah start untuk berpuasa sunat kan? Ada juga yang mula untuk gantikan puasa yang tahun lepas.


Pastinya anda mencari-cari kurma yang TERBAIK untuk berbuka nanti.


Memperkenalkan Kurma Lulu dari UAE.




Kurma ni dia hampir sama dengan kurma Ajwa. Cuma bezanya harganya agak murah berbanding kurma Ajwa. Kurma Lulu ini juga lebih BASAH dan warnanya lebih hitam.


Dan tentunya kurma Ajwa ialah kurma yang terbaik, kerana ianya adalah Kurma Nabi. Tetapi bagi siapa yang nak dapatkan pilihan yang hampir sama dengan kurma Ajwa dan harganya lebih murah boleh dapatkan kurma Lulu.


Sekian dahulu perkongsian untuk hari ini.


Wassalam.


Monday, April 10, 2017

Cari Barang Sunnah Di Sini

Assalamualaikum WBT.

In shaa Allah tak lama lagi laman web official Berjaya Sunnah akan dilancarkan. NANTIKAN ye!


Sekarang dalam proses untuk setup laman web E-Commerce. Khos untuk peminat-peminat barang sunnah untuk dapatkan barangan keperluan mereka.


Laman web ini In Shaa Allah akan memudahkan anda untuk dapatkan barangan sunnah seperti minyak wangi, cincin, alat memanah, kurma, kismis, madu, dan banyak lagi TANPA perlu keluar dari rumah.


Anda boleh order dan bayar ONLINE sahaja. In shaa Allah selepas pembayaran anda akan perolehi barang kesukaan anda dihantar di depan pintu rumah anda.


Doakan kami supaya projek ini berjalan lancar dan cepat siap.


Terima kasih kepada semua yang menyokong kami.. !


JAZAKUMULLAHU KHOIRAN KATHIRA.


Wassalam..

Sunday, April 26, 2015

Jualan hebat!

Assalamualaikum...

Jualan pati minyak wangi berkualiti tinggi!!

Pelbagai jenis minyak wangi dijual untuk anda :-)

Non-alkohol, boleh dibawa solat, tahan sehingga 8 jam++

Hanya RM 10!!!

Cepat hubungi kami 0132441302- berjaya sunnah





Thursday, March 20, 2014

PROMOSI MINYAK WANGI TERBARU!

Assalamualaikum wbt...

Stok minyak wangi baru sampai...!

Cepat datang ke kiosk BERJAYA SUNNAH. 

Stok minyak wangi baru sampai semalam..
Sesuai untuk pakai sendiri atau dijadikan hadiah untuk mak/ayah..

Ada jual juga Quran tafsir, jubah, burdah, sugi, dan pewangi kereta..
Cepat dapatkan sementara stok masih ada..




~Amal sunnah ada kejayaan~

Sebarang cadangan dan komen boleh hubungi 0142933566 (rafiq) ..

Jazakumullahu khairon..

Friday, March 14, 2014

Assalamualaikum

Selamat datang ke pembukaan blog baru untuk jualan minyak wangi dan barangan sunnah ! Sila tempah sekarang dengan call/sms 0142933566 .

PROMOSI... KASTURI KIJANG...WANGIAN SUNNAH

Kasturi Kijang:

~> Wangian paling disukai oleh nabi
~> Berbau wangi dan tahan lama
~> Boleh dibawa solat


Dapatkan segera minyak wangi kegemaran anda.

Tempah sekarang,
Hubungi , 0142933566 (rafiq)