Monday, April 17, 2017

KURMA LULU KURMA PILIHAN

Assalamualaikum wbt.

Alhamdulillah. Website Berjaya Sunnah hampir siap. Tak lama je lagi akan dilancarkan. Semoga semuanya berjalan dengan lancar.


Mohon semua doakan kejayaan kami. :)


Sementara nak siapkan website tu. Saya nak share sikit barangan yang ada dekat Berjaya Sunnah setakat ni.


Sekarang dah nak masuk bulan Ramadhan. Pastinya ramai yang dah start untuk berpuasa sunat kan? Ada juga yang mula untuk gantikan puasa yang tahun lepas.


Pastinya anda mencari-cari kurma yang TERBAIK untuk berbuka nanti.


Memperkenalkan Kurma Lulu dari UAE.




Kurma ni dia hampir sama dengan kurma Ajwa. Cuma bezanya harganya agak murah berbanding kurma Ajwa. Kurma Lulu ini juga lebih BASAH dan warnanya lebih hitam.


Dan tentunya kurma Ajwa ialah kurma yang terbaik, kerana ianya adalah Kurma Nabi. Tetapi bagi siapa yang nak dapatkan pilihan yang hampir sama dengan kurma Ajwa dan harganya lebih murah boleh dapatkan kurma Lulu.


Sekian dahulu perkongsian untuk hari ini.


Wassalam.


No comments:

Post a Comment